VARAUKSET
divider
Hotel Invictus Rooma - Etusivu - Hintansa arvoinen kolmen tähden majoitus Espanjalaisten portaiden ja Via Veneton lähellä

Facebook
Youtube
Instagram
Hotel Invictus Rome
ILMAINEN WI-FI
ILMAINEN WI-FI

ETUSIVU      ERIKOISTARJOUKSIA      VARAUKSET

Varaukset

VARAUKSET

 
Erikoistarjouksia

ERIKOISTARJOUKSIA

 
Video Tour

VIDEO TOUR

 

NEWSLETTER & ALENNUSKOODI

Varaa netissä muutamassa minuutissa ja ovat varauksesi vahvistettu ja taattu - kaikki varaukset ovat täysin turvallisia, emmekä jaa tietoja.   Matala kausi promootiot ovat käytettävissä, jos varata etukäteen, mutta muita erikoistarjouksia kuten alennuksia pidempää oleskelua varten myös.   Tutustu myös uuteen huippuluokan Hotel Invictus Rome Video Tour! Tulevaisuus hotellien online katselukokemus!  
Newsletter & Discount Code Liity postituslistallemme saadaksesi erikoistarjouksia ja kuulet ensimmäisenä uusimmat tarjoukset!
  

Hotelli Invictus, Rooma – todella hintansa arvoinen majoitus Rooman keskustassa

 

Hotelli Invictus Rooma on todella hintansa arvoinen kolmen tähden majoitus Rooman keskustan sydämessä kuuluisten Espanjalaisten portaiden lähellä, jotka sijaitsevat Piazza di Spagnalla, Trevin suihkulähde lähellä Piazza Barberinia ja fantastiset ostokset Via Venetolla.

Sijainti

Strateginen sijainti kävelyetäisyydellä kolmelta metroasemalta, sisältäen Terminin keskeisen liikenteen navan, Hotelli Invictus Rooma on ihanteellinen ponnahduslauta ikuisen kaupungin tutkimiselle joko bussilla, maanalaisella tai jalan.

• Kävelyetäisyydellä kaikista merkittävistä liikenneyhteyksistä:
Terminin asema – kansallisten rautateiden koti suorine yhteyksineen Fiumicinon lentokentälle, merkittävä kaupungin keskustan bussikeskus, maanalaisten A ja B- linjojen liitoskohta ja suuri taksi-asema.
Piazza della Repubblica – maanalaisen A-linjalla. Basilica of S. Maria degli Angelin sekä upean Naiadsin suihkulähteen koti.
• Castro Pretorio - maanalaisen – B-linjalla joka tarjoaa suoran yhteyden Colosseumille ja Circus Maximuselle
Piazza Barberini – myöskin A-linjalla ja pysäkki niille vieraille, jotka haluavat suurelle ostosalueelle
• Kävelyetäisyydellä upeasta Trevin suihkulähteestä,,kauniista Espanjalaisista portaista,, jotka näyttävät puhkeavan kukkaan, sekä kosmopoliitistaVia Venetosta

Huoneet & palvelut

Huolimatta siitä, että Hotelli Invictus sijaitsee yhdessä maailman muinaisimmista kaupungeista, hotelli itsessään on hiljattain täydellisesti remontoitu ja kunnostettu. Täydennettynä hotellin baarilla, 24 tunnin vastaanotolla, pika-sisäänkirjautumisella / hotellista poistumisella, sekä tallelokerolla. Hotelli pyrkii varmistamaan, että vieraita hemmotellaan kielitaitoisella henkilökunnalla ja huonepalvelulla, lastenhoitopalveluilla, kuivapesu- ja pesulapalveluilla, faxi- ja tulostuspalveluilla ja jopa yksityisellä pysäköinnillä.

Huoneet on tyylikkäästi sisustettu pehmeillä sinisen ja vaaleanpunaisen sävyillä. Huoneissa on elegantisti pehmeät ja täyteläiset puiset huonekalut, sekä kaunis marmorinen laatoitus kylpyhuoneissa. Huolimatta klassisesta eleganssista huoneet ovat myös täysin varustettuja kaikilla moderneilla mukavuuksilla sisältäen:

nopea langaton internet-yhteyskaikissa huoneissa
LCD satelliitti TV:t
ilmastointi
suoravalinta-puhelin
minibaari
äänieristys

Miksi odottaa? Varaa todella edullinen huoneesi tänään, jotta sinulla on hyvät mahdollisuudet nauttia 'dolce-vitasta' ja kaikesta siitä, mitä ikuisella Rooman kaupungilla on tarjottavanaan.

 
Map
 
 
Hotel Invictus
Rome Via Quintino Sella, 15 - 00187 Rome, Italy | Tel: +39 06 42011561 | Fax: +39 06 42011433 | P.Iva 14573761005 | Email - info@hotelinvictus.com
Sivuston suunnittelu ja ylläpito: Fisheyes Ltd.
Solis Invictus Group